Vasárnap, 2024-05-19, 0:59:45


Nyitólap
Regisztráció
Belépés
Dark Knights WoW szerver Üdvözöllek Vendég | RSS  
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Infók » Szabályzat » Játékos szabályzat
Játékos szabályzat
wowhunDátum: Hétfő, 2010-09-06, 4:13:35 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Admin
Üzenetek: 31
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Játékos szabályzat:

1. Tilos bármiféle hack, cheat vagy bot használata.

2. Ha bugot találsz kötelességed jelenteni azt a GMeknek, kihasználásuk súlyos következményekkel járhat.

3. Ne add ki a jelszavad senkinek, még barátodnak, testvérednek, vagy a szüleidnek se. Ha egy vezetõségi tagnak szüksége van rá, meg tudja nézni, sosem fogjuk kérni tõled. Ha valaki mégis GMségre hivatkozva kéri adataid, át akar verni. Tevékenységét jelentsd nekünk és megkapja büntetését.

4. Nem tiltjuk a karakterek egymás közötti cserélgetését, de ha ebből bármilyen problémád származna az csak és kizárólag a te felelősséged. A GM csapatnak az ebből adódó károkat nem áll módjában enyhíteni.

5. Nincs kasztcsere, frakcióváltás, ne is zaklasd ezzel a GMeket.

6. Egy karakter egyik accountról egy másikra rakása és a fajváltás csak VIPeknek elérhetõ, elõbbi az 1es, utóbbi a 2es rangúaknak.

7. Tilos más szerverek reklámozása, árthat a gerincednek. Örök IP bant von maga után.

8. Tilos a GMeket szinted, vagyonod növelésére bíztatni, továbbá itemek, skillek, spellek kérése is bant vonhat maga után. Ha megpróbálsz bármilyen módon átverni egy GM-et vagy Admint, a próbálkozást örök bannal jutalmazzuk.

9. A GM nem taxi, ne kérd hogy fuvarozzon ide-oda

10. Tilos mások szidalmazása, ha valaki beletiport a lelkivilágodba jelezd egy GMnek és mutass be róla screent. Ha a sértett fél jogosan kéri, a szidalmazó akár egy hét bannal is sújtható. Ha te is hasonlóan trágár stílusban válaszolsz ez a lehetõség érvényét veszti.

11. Tilos bármiféle a valóságban létezõ etnikum becsmérlése és politikai véleményed ecsetelése, a szerver nem erre való. Ha mégsem bírod magadban tartani nyisd ki az ablakod és üvöltsd ki rajta. Talán a verebeket érdekli smile.gif

12. A GMek nyilvános, vagy nem nyilvános szidalmazása hosszú bant vonhat maga után. Õk érted dolgoznak szabadidejükben, teljesen ingyen és bérmentve, hálával tartozol nekik nem becsmérléssel.

13. Ha úgy érezzük nem viselkedsz a megfelelõ módon és kellemetlen légkört teremtesz a szerveren elõször kick, majd mute, esetleg ban parancsok használatával térítünk jobb belátásra.

14. A szerver ócsárlása bant von maga után. A játékosok szórakoztatásáért mûködtetjük a szervert, ha már nem érzed itt jól magad megadjuk a kezdõ rúgást.

15. Ha tiszteletlenül viselkedsz egy GMel bármikor ignoreolhat saját lelki békéjének megõrzése érdekében.

16. Tilos magadat GMként feltüntetni és ebbõl elõnyt kovácsolni, vagy az õ nevükhöz hasonló névvel rendelkezõ karaktert létrehozni. Elõbbi örök bant, törlést és IP bant, míg utóbbi azonnali névváltoztatást von maga után.

17. Amennyiben problémád akadna egy GMel, esetleg a szabályzat megszegését szeretnéd jelenteni, vagy nem értesz egyet a módszerrel ahogy eljárt, bármikor megteheted egy Adminnál, de a GMek fórumon vagy ingame történõ nyilvános becsmérlésének következménye ban.

18. Tilos a kezdõhelyeken kempelni egymást. Bárhol máshol nem tiltja szabály, ez egy PvP szerver, nem tiltott a háborúzás, ezért kérlek ne zaklass GMeket ez ügyben.

19. A GMek is emberek, vannak jobb-rosszabb napjaik. Van vizsgaidõszakuk és érettségijük, ezt tessék figyelembe venni.

20. A fun szerver nem tartozik a mi hatáskörünk alá, ezért nem tudjuk mikor lesz már fun szerver

 
Bors24Dátum: Szerda, 2010-09-08, 7:21:39 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szabályzat nem ismerése nem ment fel a felelősség alól!
 
Fórum » Infók » Szabályzat » Játékos szabályzat
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Minden jog fentartva!Az oldalt a uCoz rendszer működteti